TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI MMO’DA BULUŞTU

MMO 29 Mayıs 2017, Pazartesi


Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından organize edilen Trakya Üniversitesi Mezun Buluşması etkinliği 6 Mayıs Cumartesi günü MMO İstanbul Şubesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi mezunlarının yoğun katılım sağladığı etkinliğe MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç, MMO İstanbul Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim Tataroğlu, MMO İstanbul Şubesi Müdürü Hasan Özger, MMO Yönetim Kurulu Sekreteri Yunus Yener ve Prof. Dr. Kirkor Yalçın katıldı.

MMO Üye Birimi Sorumlusu Ebru Şirin Trakya Üniversitesi mezunlarına Oda`yı tanıtım bir sunum gerçekleştirerek Oda hakkında öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu.

Yapılan sunumun ardından MMO İstanbul Şubesi Y.K Başkanı Battal Kılıç mezunları selamlayarak Oda`nın son dönem yaptığı projeler ve önüne koyduğu etkinlikler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kılıç, aynı zamanda 6 Mayıs 1972`de öldürülen Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Arslan`ı da anarak konuşmasını sonlandırdı.

Battal Kılıç`ın konuşmasının ardından söz alan MMO İstanbul Şubesi Y.K Sekreteri İbrahim Tataroğlu meslektaşlarına Oda`nın Makina Mobil, Makina TV, Online Proje ve 8 Nisan`da açılışı yapılan Suat Sezai Gürü Uygulamalı Eğitim Merkezi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. MMO Genel Merkez adına konuşan Yunus Yener ise MMO İstanbul Şube`nin eğitim konusuna verdiği önemin altını çizerek, üniversitelerin vasıfsızlaştırıldığı böyle bir dönemde MMO İstanbul Şube`nin öğrencilere yönelik yaptığı etkinliklerin memleketimiz için önemini vurgulayan bir konuşma gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Kirkor Yalçın ise bölüm ve üniversiteler hakkında genel bilgilendirmelerde bulundu. Trakya Üniversitesi mezunularının talep  ve önerilerini sunduğu etkinlik sonrasında kokteyl gerçekleştirildi.