Iso 5817 Kaynak Kusurları Eğitimi (Çevrim Içi) Sanal Sınıf 12 Eylül 2023 Salı 10:00 Çevrimiçi Eğitimler
0 / 20
Eğitim Hakkında

Eğitimin Amacı: Kaynaklı imalat faaliyetleri uygulayan işyerlerinde, kaynaklı işlemler sırasında ve sonrasında karşılaşılan kaynak hatalarının saptanması, ortaya çıkan hataların değerlendirilmesi ve kaynak hatalarının oluşmasının önüne geçecek önlemlerin alınması hakkında bilgilendirme yapmak.

Eğitim ZOOM platformu aracılığıyla düzenlenecek video konferanslar ile etkileşimli gerçekleştirilecektir. 1 gün boyunca devam edecek eğitimde üçer saatlik 2 oturum yapılacak ve bu oturumlar arasında 1 saat ara verilecektir. Eğitime katılım zorunludur, ‘Katılım Belgesi’ 6 saati tamamlayan katılımcılara verilecektir. Eğitim boyunca video konferansa görüntülü olarak katılmanız gerekmektedir. Eğitmen ve gözetmen tarafından takip edilecektir.

Kayıtlar Makina Mobil uygulaması veya makina.mmo.org.tr adresinden online ödeme yöntemiyle alınacaktır. Video konferans bağlantısı eğitimden önce kayıt yaptırdığınız mail adresinize gönderilecektir.

Ön Gereklilikler:

Eğitimde ele alınan konuları anlayabilecek ve yerine getirebilecek düzeyde teknik bilgi ve tecrübe altyapısına sahip çalışanların katılmaları önerilir.

Eğitim Süresi : 6 Saat (1 Gün)

Eğitim Tarihleri : 12 Eylül 2023  (Salı )

Eğitim Saatleri : 10:00 - 17:00


Eğitim İçeriği

ISO 5817 Kaynak kusurları Kaynak hataları, hataların tespiti ve değerlendirilmesi

Eğitim içeriği:

Kaynak işlemi ve ısı girdisi

Kaynak hatalarının nedenleri

Kaynak hatalarının önlenmesi ya da en aza indirilmesi için dikkat edilmesi gereken hususlar

Kaynak hatalarının değerlendirilmesinde kullanılan standartlar (EN ISO 5817, vb.) ve kriterler Kaynak hatalarının saptanması şartları

Kaynak hatalarının saptanmasında kullanılan cihazlar

Hataların raporlanması ve doğrulanması


Kimler Katılabilir

Kaynak kalite gereksinimlerinin yerine getirilmesi kapsamında kaynak hatalarının saptanması, değerlendirmesi ve raporlamasında görevlendirilecek ve sorumluluk alacak mühendisler, teknisyenler, teknikerler ve ilgili diğer çalışanlar.

Ödeme Bilgileri

Aidat Borcu Olmayan Üye:900 TL

Aidat Borcu Olan Üye: 1140 TL

TMMOB Üyesi: 1140 TL

Dış Katılımcı: 1430 TL