Zaman Yöneti̇mi̇ Eği̇ti̇mi̇ (Yüz Yüze) ANKARA ŞUBE 22 Temmuz 2023 Cumartesi 10:00 Teknik Eğitimler
0 / 20
Eğitim Hakkında

Eğitim, katılımcılara zaman yönetimi becerilerini geliştirme fırsatı sunar ve hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olur. Enerji yönetimi, kişisel değerler ve günlük yaşamdaki zaman hırsızları gibi konulara da odaklanarak, katılımcıların hayatlarını daha iyi organize etmelerine yardımcı olur.

Bu eğitimde, enerjiyi doğru yere odaklamanın, yaşam enerjisini kontrol etmenin ve değerlerle uyumlu bir hayat yaşamanın önemi, hayallerin hedeflere nasıl dönüştürüleceği ve günlük yaşamdaki zaman hırsızları anlatılmıştır

Eğitim, interaktif etkinlikler, örnekler ve pratik egzersizlerle desteklenir. Bu sayede, katılımcılar teorik bilgiyi pratiğe dönüştürme fırsatı bulur ve zaman yönetimi becerilerini geliştirirler.

Eğitimin faydaları, katılımcıların zamanı daha etkili bir şekilde kullanmalarına, hedeflerine daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmalarına ve stres düzeylerini azaltmalarına yardımcı olur. Bu nedenle, eğitim herkesin faydalanabileceği bir konudur ve öğrencilerden işletme sahiplerine kadar herkesin katılımına açıktır.

Hedef * Sağlıklı bir zaman yönetiminin, yaşam tarzı olduğuna dair farkındalık kazanarak, bilinçli bir yaşam için adım atmaları hedeflenmektedir.

Gelişim Alanları Uygulama ile şu yönlerde gelişim sağlanır. ***Zaman yönetmek ***Liderlik ***İş birliği ***Takım geliştirme ***Bireysel motivasyon ***İş performansı arttırma


Eğitim Süresi : 6 saat

Eğitim Tarihi : 22 Temmuz 2023 (Cumartesi)

Eğitim Saatleri : 10:00-17:00


Eğitim İçeriği

Konu Başlıkları

1. Zaman Hırsızları

2. Enerjini Doğru Yere Odakla

3. Yaşamını Seç

4. Zaman Matrisinin Yönetimi

5. Haftalık Plan

Kimler Katılabilir

Bu eğitim, zamanı en etkili ve verimli şekilde yöneterek yaşamlarını kontrol altına almak isteyen çalışanlara yönelik hazırlanmıştır.

Zaman yönetimi eğitimine herkes katılabilir. Bu eğitim, kişisel veya iş yaşamında zaman yönetimi becerilerini geliştirmek isteyen herkes için faydalı olabilir. Bu eğitime öğrenciler, işletme sahipleri, yöneticiler, çalışanlar, farklı   meslekten olan kişiler katılabilir.


Ödeme Bilgileri

Aidat Borcu Olmayan Üye :700TL

Aidat Borcu Olan Üye : 880 TL

TMMOB Üyesi : 880 TL

Dış Katılımcı 1100 TL