9. Kaizen Paylaşımları 2023 İZMİR ŞUBE 9 Aralık 2023 Cumartesi 13:00 Kongre-Kurultay-Sempozyum
71 / 2000
Eğitim Hakkında

Şubemizce düzenlenen Kaizen Paylaşımları Etkinliğimiz 8-9 Aralık 2023 tarihlerinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi/İzmir’de gerçekleştirilecektir. Bu süreçte çalışma grubumuz, Kaizen El Kitabı ve organizasyon detayları ile ilgili çalışmalarını tamamlayarak etkinlik içeriğine ilişkin son detayları belirlemişlerdir. Kaizen Paylaşımları etkinliğinin amacı; Kaizen’lerin gelişmesine katkıda bulunmak ve yeni başlayanlara örnekler sunmaktır. Etkinlik kapsamında her kategoride başvuran KAIZEN çalışmaları arasından en iyi uygulamalar seçilecektir. Seçilen Kaizen çalışmaları 8-9 Aralık 2023 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi/İzmir’de sergilenecektir. 

Eğitim İçeriği
Kimler Katılabilir


Ödeme Bilgileri

Kayıt:

ETİNLİĞE KATILMAK İÇİN KAYIT OLMA ZORUNLULUĞU VARDIR.

*Aidat borcu bulunmayan üyelerimiz etkinliğimize ücretsiz olarak katılım sağlayabileceklerdir.

*Portal üzerinden Kayıt ve Ödeme: *Kayıt ol sekmesini onaylamanız ve ön kayıt işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Ön kaydınızın tamamlamanız sonrasında kesin kayıt işleminin tamamlanması için, ekrana gelen Sanal POS ile veya aşağıda belirtilen hesaplarımıza ödemenizi yapmanız gerekmektedir. Bankaya yapılan ödemelerde     açıklamasında etkinlik adı ve katılımcı ismi belirtilmelidir.

*Etkinliğimize aynı firmadan 5 kişi ve üzeri katılımlarda etkinlik katılım ücretine kişi başı %10 indirim uygulanır. Firmadan toplu katılım gerçekleştirecekseniz etkinlik sekretaryası ile iletişime geçmeniz gerekmektedir; 

İLETİŞİM: 0232 462 33-209/210 mmokaizen@gmail.com,embk@mmo.org.tr