Ürün/Kalip Deği̇şi̇m (Smed) Süresi̇ni̇n Azaltilmasi İZMİR ŞUBE 7 Aralık 2023 Perşembe 10:00 Makina120Dk Atölyeleri
0 / 16
Eğitim Hakkında

·Tanışma ve konuya giriş

·Problem durumunun ve ilgili tarafların ortaya çıkarılması

·Mevcut durum irdelemesi

·Çözüm Geliştirme / hayata geçirme

·Eğitimin Değerlendirmesi

Eğitim İçeriği

Üreticiler kalıp değişimlerinde ciddi zaman kayıpları yaşar. SMED Eğitimi ise üretimde kalıp değişim sürelerinin azaltılmasını hedefler. Uygulamalı olarak anlatılacak bu eğitimde gıda, ilaç, plastik ve kimya gibi sektörlerdeki akış tipi üretim temel alınmıştır. Eğitimdeki uygulamalarda operatör, etütçü, uzman ve yönetici açısından davranış farklılıkları da incelenmektedir.   Akış tipi üretim eğitimi, benzerlikler olsa bile montaj tipi üretimden farklıdır. Bu çalışmada yerleşim düzeninin önemi 5S, süreç analizi uygulaması, kalıp / ürün değişim süresinin azaltılması, sıra bende kültürü, iç/dış analizi, Kaizen iyileştirme getirileri, çekilmiş üretim videolarıyla farkındalıklar adım adım anlatılmaktadır.   Bu eğitimde, üretim analizlerinin yapılmasında kullanılan Timer Pro programının tam deneme sürümü paylaşılacak, çeşitli üretim videoları analiz edilecek, katma değer (VA, NVA, RNVA), pareto, iç / dış analizleri incelenirken standart zaman ve iş talimatı oluşturma örnekleri üzerinde durulacaktır.   Bu eğitimde en temel bilgiler sadeleştirilerek anlatılacağı için üretim konusuyla ilgili herkes katılabilir. Milenyum Danışmanlık, SMED eğitimi ile işletmelerin üretim süreçlerine ciddi katkılar sağlayacaktır.

Kimler Katılabilir

Üretim ve süreç analizine ilgi duyan herkes

Ödeme Bilgileri

Kayıt ol sekmesini onaylamanız ve ön kayıt işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Ön kaydınızın tamamlamanız sonrasında kesin kayıt işleminin tamamlanması için, ekrana gelen Sanal POS ile veya aşağıda belirtilen hesaplarımıza ödemenizi yapmanız gerekmektedir. Ödeme açıklamasında etkinlik adı ve katılımcı ismi belirtilmelidir.

Firmalardan Toplu Katılımlarda Kayıt ve Ödeme

*Firmadan toplu katılım gerçekleştirecekseniz etkinlik sekretaryası ile iletişime geçmeniz gerekmektedir; 

0232 462 33-209/210 mmokaizen@gmail.com,embk@mmo.org.tr

*Kesin kayıt için etkinlik katılım ücretinin aşağıda belirtilen banka hesabına yatırılarak, banka dekontunun e-posta adreslerine iletilmesi gereklidir.

*Yapı Kredi hesabımız -IBAN

TR 73 0006 7010 0000 0092 1106 63