Mühendis Yetkilendirme Kursları
Eğitim Hakkında
EĞİTİM BURSA ŞUBE ADRESİNDE YÜZ YÜZE EĞİTİM OLARAK YAPILACAKTIR.
SINAV, EĞİTİM SONUNDA (EĞİTİMİN 2. GÜNÜ SONUNDA) GERÇEKLEŞTİRİEBİLECEKTİR.
Eğitim Tarihi: 04-05.07.2024 Eğitim Saatleri: 10:00-18:00
( 8 Ders Saati) Eğitimlerimiz süresinde öğle yemeği imkanı sunulamamaktadır.
ÖNEMLİ NOT: Eğitime başvuracak kişilerin mezuniyet bilgilerinin e-devlette YÖK sisteminde tanımlı olması gerekmektedir. Mezuniyet bilgileri YÖK sisteminde olmayanların eğitime katılması mümkün olmayacaktır. Eğitim yüz yüze eğitim olarak gerçekleştirilecektir. Eğitimimiz günlük ortalama 8 oturum olarak yapılacak olup, oturumlar arasında aralar verilecektir.
BAŞARILI OLMAK İÇİN 100 ÜZERİNDEN 70 GEÇER NOT ALMAK GEREKMEKTEDİR.
ÖNEMLİ: KESİN KAYIT İÇİN MOBİL ÖDEME SONRASINDA , EN ALT BÖLÜMDE BELİRTİLEN EVRAKLARI EKSİKSİZ OLARAK VE TARANMIŞ ŞEKİLDE "suleyman.yalcin@mmo.org.tr" adresine mail iletmeniz gerekmektedir.
EVRAKLAR EĞİTİMDEN EN GEÇ 5 İŞ GÜNÜ ÖNCESİNDE İLETİLMİŞ OLMALIDIR.
Tanımlanan eğitim süresinin tamamına katılım zorunludur. Eğitim katılım süreleri MMO yöneticisi tarafından denetlenecek olup, katılım şartlarını yerine getiren katılımcılar katılım belgesi almaya hak kazanacaktır.
TOPLAMDA 3 DERSTEN DEVAMSIZ OLAN KATILIMCILAR KURSUN TAMAMINDAN DEVAMSIZ SAYILACAK VE SINAVA ALINMAYACAKLARDIR.
Her ders 45 dakikadan oluşacaktır. 15 dk. ders arası verilecektir.
GEREKLİ EVRAKLAR; Gerekli Evraklar eksiksiz taranmış olarak eğitimden en az 5 gün önce suleyman.yalcin@mmo.org.tr) mail adresine iletilmelidir. - indirilmelidir.)
- Nüfus Cüzdanı
- 1 Fotoğraf (JPEG FORMATINDA OLMALIDIR)
- E-Devlet mezuniyet bilgisi
- Belgelendirme Ücreti Dekontu (Online ödeme yapılması durumunda dekont iletilmesine gerek yoktur)
- Mühendis olan katılımcılardan Oda kayıt evrakı ( Makina Mühendisleri Odası üyesi olan katılımcıların geçmişe dönük aidat borcu olmamalıdır. MMO üyelerinin Oda kayıt evrakı iletmesine gerek yoktur) Başarılı olanlara Oda tarafından İş Ekipmanlarının Periyodik Kontrollerini Yapmaya Yetkili Kişilerin Temel Eğitimi Tamamlama Başarı Belgesi verilecektir.
Adayın en fazla 2 sınav hakkı bulunmaktadır.
Eğitim İçeriği
Tanışma ve Programın Anlatılması, MMO Yönetmelikleri, EtikMevzuat Eğitimi (6331 Sayılı İş Kanunu, İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık Güvenlik Şartları Yönetmeliği)Temel Elektrik EğitimiTemel Hidrolik-Pnömatik EğitimiPeriyodik Kontroller İçin İş Sağlığı ve Güvenliği EğitimiPeriyodik Kontrollerde Kullanılan Ölçüm Donanımları Eğitimiİş Ekipmanları Muayene Tekniklerine Sistematik Yaklaşım Raporlama
Kimler Katılabilir
Meslek Grupları: • Elektrik mühendisleri • Elektronik mühendisleri • Elektrik Bölümü mezunu Teknik Öğretmenler • Elektrik Teknikerleri veya Yüksek Teknikerleri Eğitime başvuracak kişilerin mezuniyet bilgilerinin e-devlette YÖK sisteminde tanımlı olması gerekmektedir. Mezuniyet bilgileri YÖK sisteminde olmayanların eğitime katılması mümkün olmayacaktır. Başvuru esnasında aşağıdaki bilgi ve belgeler istenilecektir. • Nüfus cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen belge • Diploman veya onaylı geçici mezuniyet belgesi • Mühendis ve mimarlardan Oda kayıt belgesi • Mühendis ve mimarlardan aidat borcu olamadığına dair Odasından alınacak belge • Eğitim ücreti makbuzu/dekontu • Vesikalık fotograf (JPG)
Ödeme Bilgileri
4800TL
Sicil numaranızı bilmiyor musunuz?
Öğrenmek için tıklayınız.