Mühendis Yetkilendirme Kursları
Eğitim Hakkında
Eğitim Tarihi : 08-09 Aralık 2025
Eğitim Yeri : Isparta İl Temsilciliği
Eğitim Saatleri: 09:30 - 17:30
Sınav : Eğitimin sonunda 09.12.2025 Tarihinde 18:00 da yüz yüze yapılacaktır.
Eğitimin Amacı: Ülke ve toplum yararları doğrultusunda, İş Ekipmanlarının Periyodik Kontrollerini Yapmaya Yetkili Kişilerin Kayıt ve Eğitimlerine İlişkin Tebliğ kapsamında periyodik kontrollerde görev alacak yetkili kişilerin belgelendirilmesi Kayıt yaptırdığınız eğitim MMO Antalya Şubemiz tarafından organize edilmektedir. Bu hususla ilgili aşağıda belirtilen açıklamaları dikkatinize sunar, kesin kayıt ve katılımınız için gerekli evrakların 05 Aralık 2025 tarihine kadar tarafımıza (egitim-antalya@mmo.org.tr) bildirmeniz gerekmektedir.!!! Eğitimimiz yüz yüze yapılacak olup 08-09 Aralık 2024 tarihlerinde Isparta İl Temsilciliğimizde 10:00-18:00 saatlerinde olacaktır. Eğitime devam zorunluluğu vardır. 2 Gün sürecek eğitimin her bir gününde 45 dakika eğitim 15 dakika ara olacak şekilde 8 ders saati işlenecektir. Eğitime katılım zorunludur. Katılımınız eğitmen, gözetmen ve bakanlık yetkilileri tarafından takip edilecektir.
GEREKLİ EVRAKLAR; Gerekli Evraklar eksiksiz taranmış olarak (egitim-antalya@mmo.org.tr) iletilmelidir.
- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
- 1 Fotoğraf (Eski olmaması ve JPG / JPEG formatında olması gereklidir)
- Diploma ( E devletten alınmalı)
- Eğitim Ücreti Dekontu(yada sistemden kayıt sırasında ödeme yapmalı)
-Mühendislerden Oda kayıt belgesi veya oda kimliği gereklidir (aidat borcunun olmaması gerekli)
-Eğitime başvuracak kişilerin mezuniyet bilgilerinin e-devlette YÖK sisteminde tanımlı olması gerekmektedir. Mezuniyet bilgileri YÖK sisteminde olmayanların eğitime katılması mümkün olmayacaktır.
-Kurs Başvuru Formu (diğer evrakları gönderdiğinizde mailinize iletilecektir.)
ÖNEMLİ : EĞİTİM SONUNDA SINAVI ISPARTA İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE YÜZ YÜZE OLARAK 09 ARALIK 2024 SALI GÜNÜ SAAT: 17:30 DA YAPILACAKTIR.
Adayın en fazla 2 sınav hakkı bulunmaktadır.
Eğitim İçeriği
1.10.2017 tarih ve 30197 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan “İş Ekipmanlarının Periyodik Kontrollerini Yapmaya Yetkili Kişilerin Kayıt ve Eğitimlerine İlişkin Tebliğ” kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Odamız arasında yapılan protokol doğrultusunda periyodik kontrolleri gerçekleştirecek kişilere yönelik eğitimlerimiz devam ediyor.
EĞİTİMİN İÇERİĞİ (2 gün)
· Tanışma ve Programın Anlatılması, MMO Yönetmelikleri, Etik
· Mevzuat Eğitimi
· Temel Elektrik Eğitimi
· Temel Hidrolik-Pnömatik Eğitimi
· Periyodik Kontroller İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
· Periyodik Kontrollerde Kullanılan Ölçüm Donanımları Eğitimi
· İş Ekipmanları Muayene Tekniklerine Sistematik Yaklaşım
· Raporlama
Kimler Katılabilir
Yetkili Meslek Grupları: Elektrik Mühendisleri, Elektrik-Elektronik Mühendisleri, Elektronik Mühendisleri, Elektrik Teknik Öğretmenleri, Elektrik Teknikerleri
Ödeme Bilgileri
6.000 TL
KESİN KAYIT İÇİN ÖDEMEYİ SAYFADAKİ FOTOĞRAFIN ALT TARAFINDA Kİ KAYIT OL BUTONUNU TIKLAYARAK YAPINIZ. SON TARİH: 05.12.2025
Sicil numaranızı bilmiyor musunuz?
Öğrenmek için tıklayınız.