Lösev Lösemili Çocuklar Köyü'nü Ziyaret Ediyoruz LÖSEV Lösemili Çocuklar Köyü 27 Nisan 2024 Cumartesi 12:00 Sosyal Etkinlikler
9 / 100
Etkinlik Hakkında

Üyelerimiz ve üyelerimizin çocuklarıyla birlikte İncek'teki LÖSEV Lösemili Çocuklar Köyü'nü ziyaret ediyoruz. Üretim atölyelerinde ve doğayla iç içe olacağımız etkinliğimizde üyelerimiz ve çocuklarının atöleyelerde ürettiği kitap ayracı vb. materyalleri Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağış karşılığında satın alabilirler. Makine Mühendisleri Odası Ankara Şubesi 29. Dönem Şube Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik edeceği etkinliğimiz 13:00/15:00 arası yaklaşık 2 saat sürecektir.

Servis 12:00 da Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi (Meşrutiyet Cad. No :19 Kızılay) önünden servis kaldırılacak olup, etkinlik sonrası tekrar servisle MMO Ankara Şube dönülecektir.

Kendi aracı ile gelmek isteyen üyelerimizin saat 13:00 LÖSEV Köyü’ nde olmaları gerekmektedir. LÖSEV Lösemili Çocuklar Köyü konumu için tıklayınız. http://mmo.kim/p65v

Etkinlik hakkında bilgi almak ve servis başvurusu yapmak için (0 312) 4178714 / 1320-1317-1309 (dahili) numaralarından Fırat Avcı ile iletişime geçebilirsiniz.

E posta: firat.avci@mmo.org.tr

Etkinlik İçeriği

LÖSEV Köyü'ne çocuklarınızla birlikte katılın ve doğanın kucaklayıcı atmosferinde unutulmaz bir deneyim yaşayın! Çocuklarınız atölye çalışmalarında doğal malzemelerle yaratıcılıklarını konuştururken, doğa yürüyüşleriyle de doğanın güzelliklerini keşfedecekler. Ailecek katılacağınız bu özel etkinlikte, birlikte geçireceğiniz zamanın tadını çıkarın ve doğayla iç içe bir gün geçirin!

Kimler Katılabilir

ÜYELERİMİZ VE ÇOCUKLARI