Uluslararasi Katilimli Yangin Sempozyumu Ve Sergi̇si̇ 2024 İZMİR ŞUBE 3 Ekim 2024 Perşembe 09:00 Kongre-Kurultay-Sempozyum
8 / 2000
Etkinlik Hakkında

ULUSLARARASI KATILIMLI YANGIN SEMPOZYUMU VE SERGİSİ 2024
Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu ve Sergisi'nin temelleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nin işbirliğiyle 2018 yılında düzenlenen "Yangın Semineri" ile atılmıştır. Düzenlenen Seminerde, yangın konusu bir çok yönüyle ele alınmış ve genel anlamda önleme, denetleme ve söndürme olarak üç ana başlık altında incelenmiştir. Bu üç ana başlık, kendi içinde birçok alt başlığı barındırması sebebiyle yangın konusunda çeşitli alanlarda daha fazla inceleme yapılması gerekliliğini ortaya koymuştur. Bu sorumluluk bilinci ile ilki Seminer olarak düzenlenen Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu ve Sergisi’nin daha geniş kapsamlı ve daha çok paydaşın katılımıyla düzenlenmesi doğrultusunda çalışmalar sürdürülmektedir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Makina Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Çevre Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Tekstil Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Maden Mühendisleri Odası işbirliğiyle düzenlenecek Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu 3-4 Ekim 2024 tarihlerinde MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecektir.