SUAT SEZAİ GÜRÜ UYGULAMALI EĞİTİM MERKEZİ 8 NİSAN’DA AÇILIYOR!

MMO 30 Mart 2017, Perşembe
Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şube Suat Sezai Gürü Uygulamalı Eğitim Merkezi 8 Nisan`da kapılarını açıyor.  Mühendis ve ara teknik elemanlarının ihtiyaçlarını karşılayacak konularda verilen teorik eğitimin yanı sıra Tuzla`da bulunan Suat Sezai Gürü Uygulamalı Eğitim Merkezi üye ve meslektaşlarının uzmanlıklarının kazandırılmasında önemli faktör olacak.
Kutu: Suat Sezai Uygulamalı Eğitim Merkezi`nde hangi eğitimler yer alacak?* Kaynak Teorik ve Pratik Eğitimleri* Yangın Tesisatı Projelendirme ve Uygulama Eğitimleri* Makine Bakım Eğitimleri* Isıtma Soğutma ve Havalandırma Uygulamalı Eğitimler* Asansör Uygulama Eğitimleri
8 Nisan`da açılışı yapılacak olan Suat Sezai Gürü Uygulamalı Eğitim Merkezi hakkında konuşan MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç, ‘`Meslektaşlarımızın uzmanlarının kazandırılmasında önemli bir faktör olacak uygulamalı eğitim merkezimiz 8 Nisan`da açılıyor. Öncelikle hepimiz çok heyecanlıyız. Amaçlarımız ve ilkelerimiz doğrultusunda attığımız adımlara şimdi bir yenisi daha eklendi. Mesleğimiz için çalışmaya ve üretmeye bundan sonraki süreçlerde de hız kesmeden devam edeceğiz. 8 Nisan`da tüm üye ve dostlarımızı açılışımıza bekliyoruz`` dedi.