NDT GÜNLERİ

MMO 9 Eylül 2019, Pazartesi

MMO Kaynak Eğitim ve Muayene Merkezinin organize ettiği, daha güçlü bir sektörel birliktelik yaratmak adına, 28 Eylül 2019 tarihinde ‘`Tahribatsız Muayene`` sektörüne yönelik önemli konuların anlatılacağı, tartışılacağı ve sonuçların teknik bilgiler ışığında ‘`XI. Kaynak Teknolojisi Ulusal Kongre ve Sergisi``ne aktarılacağı ″NDT Günleri-XI Kaynak Kongresine Giderken` etkinliği düzenecektir.

MMO, ilgi alanındaki sektörlerin teknolojik gelişmeleri ile uygulama alanlarının genişlemesi ve ilgili personelin gelişmelerden haberdar olmasının sağlanması amacıyla sorumluluk üstlenmektedir. Bu kapsamda MMO, yapmış olduğu etkinlikler aracılığı ile bilgiyi üreten ve bu bilgiye ihtiyaç duyan, kullanan ve geliştirilmesine yardımcı olan paydaşların aynı platformda buluşmasını amaçlayarak alanda yürütülen faaliyetlerde düzenleyici yönlendirici konumunu güçlendirme ve çalışmaları konunun tarafları ile paylaşma amacındadır.

Bu amaç doğrultusunda, MMO Kaynak Eğitim ve Muayene Merkezinin organize ettiği, daha güçlü bir sektörel birliktelik yaratmak adına, 28 Eylül 2019 tarihinde ‘`Tahribatsız Muayene`` sektörüne yönelik önemli konuların anlatılacağı, tartışılacağı ve sonuçların teknik bilgiler ışığında ‘`XI. Kaynak Teknolojisi Ulusal Kongre ve Sergisi``ne aktarılacağı ″NDT Günleri-XI Kaynak Kongresine Giderken` etkinliği düzenecektir.

Etkinliğimizin detayı aşağıda yer almaktadır. Katılım ücretsiz olup, kayıt yaptırılmalıdır. Kayıt için buraya tıklayarak online kayıt yapabilirsiniz

Etkinliğimiz ile ilgili detayı buradan öğrenebilirsiniz.

Katılımınızı bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Bilgi ve Kayıt için

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Kaynak Eğitim ve Muayene Merkezi-Bursa

Tel : 0224 443 66 11

E-Posta : kemm@mmo.org.tr