MMO BURSA ŞUBE TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU’NDAN BAHAR KONSERİ

MMO 9 Mayıs 2022, Pazartesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu’ndan Muhteşem Konser

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu, BAOB Oditoryumunda Bahar Konseri gerçekleştirdi. MMO Bursa Şube Türk Sanat Müziği Korosunun verdiği Bahar konserinde sevgi, barış ve dayanışma mesajları verildi.

19 yıldır düzenli olarak konserler veren MMO Bursa Şube Türk Sanat Müziği Korosu’nun seslendirdiği eserlerin yanı sıra solo şarkılar izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Devin Yontar yaptığı açılış konuşmasında, “19 yıldır düzenli bir şekilde çalışmalarını sürdüren TSM koromuz, yine her yıl en az bir konserle bizlerle birlikte oluyor ve kulağımızın pasını siliyorlar. “Daha fazla sanat” anlayışıyla, pek çok etkinliğin yanında sanat çalışmalarıyla da üyelerimiz ve toplumla bir araya gelmeye devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yontar, konserin hazırlanmasında emeği geçen MMO Bursa Şube Türk Sanat Müziği Korosunu oluşturan arkadaşlarına, Koro Şefi aynı zamanda MMO Bursa Şube Üyesi Filiz Başbüyük’e, değerli sunumu ile Zerrin Pehlivanoğlu’na, sazlarıyla koroya eşlik eden saz heyetine, MMO Bursa Şube çalışanlarına ve katılımcılara teşekkür etti.