EĞİTİM KATALOĞU 2023 YAYINLANDI

MMO 24 Ocak 2023, Salı

Günümüzde bilim, teknoloji ve mühendislik uygulama alanlarında meydana gelen hızlı değişim süreci, örgün eğitim kurumlarında verilen bilgilerin zaman içerisinde atıl hale gelmesine yol açmaktadır. Bireyin hem kendi gelişimini sağlaması hem de üretim sürecinde aktif bir rol alarak toplumsal ve bilimsel gelişime yardımcı olabilmesi için sürekli eğitim bir zorunluluk haline gelmiştir.

Odamızın yapmış olduğu, mesleki, teknik ve sosyal konuları içeren Kongre, Kurultay ve Sempozyumlarda; meslektaşlarımız bilgilenmiş, üretilen bilgileri paylaşmış, sorgulamış ve sürekli eğitimin gerekliliğinin altını çizmişlerdir.

Üyelerimizin mesleki gelişimini, gereksinimlerini ve taleplerini göz önünde bulunduran Odamız, 37. Çalışma Döneminde (1998-2000) uzmanlık alanlarımızla ilgili olarak yoğun bir eğitim programı çalışması başlatmıştır.

Uzmanlık ve Belgelendirme Yönetmeliği ve bağlı yönetmeliklerin Resmi Gazete’de yayımlanması ile yönetmelik kapsamındaki konularda dönem içerisinde kurs, seminer ve yayın çalışmalarına hız verilmiş, kursların tüm Oda birimlerinde düzenlenmesine yönelik organizasyonlar gerçekleştirilmiştir.

49. Dönemde (2022-2024) düzenleyeceğimiz kursların ve yapacağımız belgelendirme uygulamalarının meslektaşlarımızın mesleki gelişimine yararlı olacağı, işsiz üyelerimize yeni iş olanakları sağlayacağı inancıyla saygılar sunarız.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası

Yönetim Kurulu

PDF icon EgitimKatalogu_2023.pdf