MESLEKTE 10. ONUR YILI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MMO 8 Aralık 2023, Cuma

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından, mesleğinde 10. yılını dolduran üyelerine Mesleğinde 10. Onur Yılı sertifikaları verildi. Tören, 7 Aralık 2023 Perşembe günü, Şube Remzi Erişler Konferans salonunda gerçekleştirildi.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İhsan Taşkınsel açılış konuşmasında; “Bizler Oda’da birlikte üretmek ve birlikte yönetmek ilkesiyle hareket ediyoruz. Üyelerimizle ve meslektaşlarımızla bu tarz onurlandırıcı etkinliklerde bir araya gelmek bizler için çok değerli. Mesleğimizin gelişimi için attığımız her adımda sizleri yanımızda görmek istiyoruz.

İnsan onuruna yakışır bir yaşam için, insanca yaşanacak bir ülke için, bugünümüz ve yarınımız için mücadele eden bizler mesleğimizi bilimden, üretimden ve toplumdan yana kullanan bir mücadele geleneğinden gelmekteyiz ve bu mücadelenin sürdürücüleriyiz.

Demokratik, çağdaş Cumhuriyetin laiklik başta olmak üzere temel değerlerini, ekonomik ve sosyal kazanımlarını, halkımızın çıkarlarını gözeten, üreten, bir Türkiye için mücadeleye devam etmek konusunda kararlıyız.

Eğimin sisteminin itibarsızlaştırıldığı böylesine bir dönemde mesleğinde uzmanlaşmak isteyen üyelerimiz için TMMOB Makina Mühendisleri Odası çok önemli bir yerde duruyor. Amacımız Odamızı, üyelerimizle birlikte ülkemizin ve mesleğimizin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirmektir.

Bu anlamlı etkinlik dolayısıyla daha güçlü bir Oda, daha güçlü bir TMMOB ve üreten, sanayileşen, hakça bölüşen, barış, huzur, refah içindeki bir Türkiye yürüyüşümüzde Mesleğinde 10. yılını doldurmuş üyelerimizi kutluyor, hepimize başarılar diliyor, saygılar, sevgiler sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından meslekte 10. yılını dolduran üyelerimize onur belgeleri takdim edildi.