REVİT MEP EĞİTİMİ 8 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR!

MMO 5 Haziran 2017, Pazartesi

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, üyelerinin gelişen teknolojilerle ilgili bilgi açıklarını kapatmak amacıyla yetkilendirmelerde bulunduğu kurs, eğitim ve seminer programlarına tüm hızıyla devam ediyor.

 Binalarda mekanik ve elektrik tesisatının planlanması, tasarımı, analizi, raporlanması ve dokümantasyonu konusunda derinlemesine bilgi sahibi olmak isteyen katılımcılar için Revit MEP eğitimi 8 Temmuz’da MMO İstanbul Şube’de başlıyor. 3 hafta sürecek eğitim programında her konu başlığı uygulamalı çizim örnekleriyle birlikte katılımcılara sunulacak.

Revit MEP; AutoCAD® MEP ve Autodesk® Revit® MEP yazılımlarını içermektedir. Makina, elektrik ve tesisat (MEP) tasarımı alanında çalışanlar için hem AutoCAD® tabanlı iş akışlarını hem de Yapı Bilgi Sistemini (BIM) destekleyen bir çözümdür.

Revit programı ile yapı bilgi sistemi sayesinde proje ile ilgili belge ve bilgiler otomatik olarak alınabilir. Metraj listeleri, kesitler, görünüş ve paftalar, görünüşler Revit programı ile hızlı ve pratik bir biçimde elde edilebilen mimari öğelerdir. Tasarım ve tasarıma bağlı bilgilerin aynı veritabanından kontrol edildiği Revit programında yapılan bir değişiklik ilişkili olan tüm alanların otomatik olarak değiştirilmesine olanak sağlıyor.