Iso 45001:2018 Iş Sağliği Ve Güvenliği Yönetim Sistemleri Bilgilendirme Ve Iç Denetçi Eğitimi -- Çevrimiçi Eğitim Sanal Sınıf 4 Kasım 2020 Çarşamba 09:30 Çevrimiçi Eğitimler
2 / 15
Eğitim Hakkında

Tarih: 4-6 Kasım 2020; 09.30-16.30
Eğitmen: Halit Menemenlioğlu

Eğitim İçeriği

Eğitimin Amacı:
ISO 45001 eğitim, ISO’nun yeni yüksek seviye yapısı ile uyumlu olan ve uluslararası tanınırlığa sahip ilk uluslararası iş sağlığı ve güvenliği standardı ISO 45001’in gerekliliklerini anlatmanıza yardımcı olacaktır. Bu eğitimde ilk günü, kuruluşunuzdaki iş kazaları ve meslek hastalıklarını önleyerek, İS&G performansınızı proaktif şekilde iyileştirmenize, güvenli ve sağlıklı bir çalışma alanı yaratmanıza olanak sağlayacak standardın şartları ele alınacaktır.
Kuruluş içinde, İSG yönetim sisteminin uygulanışını ve etkinliğini incelemek için iç denetimlerin yapılması gerekmektedir. Bu denetlemelerde işletmelerdeki zayıf ve geliştirilmeye açık alanlar belirlenerek gerekli önlemler alınır. Yönetsel bir araç olan bu denetlemelerin, planlı ve sistematik olarak tüm alanları kapsayacak şekilde gerçekleştirilmesi ve sonuçların değerlendirilmesi gereklidir. Eğitimde ikinci ve üçüncü gününde, katılımcılara iç denetlemelerin nasıl yapılacağını aktarılcak. Katılımcılar ISO 45001 ve ISO 19011 standartlarına göre denetleme tekniklerini öğrenecekler ve denetlemelerin nasıl planlanacağı, gerçekleştirileceği, raporlanacağı ve nasıl düzeltici faaliyet alacakları ile ilgili uygulamalar yapacaklardır.

Seminer İçeriği:

- İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi nedir?
-  Bir İS&G YS bir kuruluş için neden önemlidir ve faydaları nelerdir?
-  ISO 45001’in tarihçesi ve beklenen çıktıları
-  Kullanılan terimler ve tarifler
-  ISO 45001’in temel kavramları ve yapısı
-  ISO 45001’in temel gereklilikleri
-  İSG tehlikeleri ve risk analizi
-  Akreditasyon ve belgelendirme
-  Denetleme tipleri
-  Denetimlerde görev ve sorumluluklar
-  Denetçi özellikleri
-  Denetim tekniği ve planlama
-  Denetlemenin gerçekleştirilmesi
-  İnsan faktörü
-  Bulgular ve uygunsuzluklar
-  Raporlama, düzeltici faaliyetler ve takip denetimi
-  Sınav
Eğitim, alıştırma temeline dayanan, katılımcı odaklı bir yaklaşımla olacaktır. Katılımcılar eğitime ISO 45001:2018 standardları ile katılmalıdırlar.
Eğitim sonunda sınav vardır. %65′ in üzerinde başarı gösteren katılımcılara başarı belgesi, diğerlerine katılım belgesi verilir. Değerlendirmede sınav sonucu ve eğitim süresindeki katılım göz önüne alınır.

Ödeme Bilgileri

Ön Kayıt:

Mevcut yıla ilişkin aidat yükümlülüğü olmayan Makina Mühendisleri Odası üyeleri ile aynı firmadan 3 kişi ve üzeri katılımlarda indirimli ücret uygulanır. Aynı firmadan katılım 4 kişi ile sınırlıdır.

Eğitim ön kayıt işleminin eğitimden 5 gün öncesinde tamamlanması gereklidir. 

Öncelikle  Kayıt ol sekmesini onaylamanız ve ön kayıt işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Planlanan eğitimlerimizin tarihlerinde kontenjan durumuna göre değişikliğe gidilebilmektedir.

Kesin Kayıt ve Ödeme:

İndirimli ücret aidat boru olmayan üyelerimize uygulanmaktadır

Kayıt ol sekmesini onaylamanız ve ön kaydınızı tamamlamanız sonrasında Kesin kayıt işleminin tamamlanması için, ekrana gelen Sanal POS ile veya aşağıda belirtilen hesaplarımıza ödemenizi yapmanız gerekmektedir. (Ödeme açıklamasında kurs adı ve katılımcı ismi belirtilmelidir. Kayıt formu  ve dekontun ikm-izmir@mmo.org.tr ,  egitim-izmir@mmo.org.tr adreslerine iletilmesi gereklidir.)

Kesin Kayıt için  eğitim ödemeleri eğitim tarihinden en geç 3 gün öncesinde tamamlanmalıdır.

(Yapı Kredi Ankara Şubesi 929-92110663 no’lu banka hesabımız -IBAN TR 73 0006 7010 0000 0092 1106 63)

Eğitim kesin kayıt işlemini gerçekleştirmeniz durumunda eğitimden bir gün önce eğitim doküman ile eğitime katılım bağlantısı e-posta ile gönderilecektir.  

Eğitimlerimiz Online ZOOM programı üzerinden interaktif şekilde gerçekleştirileceğinden katılımcıların mikrofonlu kulaklık kullanılması uygun olacaktır. 


KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ